2015. május 5., kedd

Orvosi vélemények: A táplálkozási zavarok, egyoldalú táplálkozás, diéta.....

Minden kedden orvosi vélemények!

6.2. A ganoderma védelmet jelent táplálkozási zavarok, egyoldalú táplálkozás és ételmérgezés esetén. 

Meglepő eredményeket értek el vérhas, székrekedés, gyomorsavtúltengés és gyomorfekély esetén. Dr. Shigeru Yuji tapasztalatai alapján az ilyen esetekben leggyakrabban alkalmazott gyógyszerekhez hasonló hatásokról számolt be.
A gyomor- és a bélrendszer legfontosabb feladata az ételben található értékes tápanyagok felszívása, majd az emésztés után a salakanyagok eltávolítása. Az emberek általában túl sokat esznek, vagy kiegyensúlyozatlan étrendet követnek, amely az emésztőrendszer károsodásához vezethet. A ganoderma hatékonyan védelmet jelent, optimalizálja az emésztőrendszer működését. 



6.3. Elhízás miatt nem kell kalória csökkentett diétát kezdeni. 

A második világháború után az emberek szegények voltak, és nem volt elég élelmiszer. Felesleges lett volna az elhízással törődni, hiszen a legtöbb ember nagyon sovány volt. Az orvostudomány fejlődésének és a javuló gazdasági feltételeknek köszönhetően a fertőző betegségek és a szegénység már nem jelentenek akkora problémát, bár a különféle krónikus betegségek egyre jobban elterjednek a felnőtt lakosság körében.
Kutatásaink rámutattak, hogy a ganodermát fogyasztó sovány embereknél súlygyarapodás, az elhízottaknál pedig fogyás tapasztalható. Nincs jelentősége az életkornak, a nemnek, az egészségi állapotnak, a ganoderma minden esetben lehetővé teszi, hogy megmaradjon az optimális testsúly és külalak. Rendszeres szedés esetén a ganoderma optimalizálja a felépítő és lebontó folyamatokat. 
Mivel a ganoderma megszüntetheti az elhízást, a túlsúlyos embereknek sem kell aggódniuk súlyfeleslegük miatt, és a külalakjukra sokat adó nőknek sem kell szenvedniük a kalória csökkentett diéták és a fogyasztószerek kellemetlen mellékhatásai miatt. 


Ganodermát (pecsétviaszgombát) tartalmazó termékeket ide kattintva találod: 

Kedvezményes vásárláshoz legyél törzsvásárló! 
Ide kattintva tudsz regisztrálni!