2015. május 27., szerda

Milyen egy jó MLM üzlet?

A jó network marketing üzletnek az a lényege, hogyha valaki elégedett egy termékkel vagy szolgáltatással, akkor is megosztaná ismerőseivel, ha nem kapna érte ellenszolgáltatást. 
A jó mlm a tájékoztatásról, információ megosztásról szól. 
A termék az üzleti lehetőség nélkül is működik! 
A DXN termékeit az üzleti lehetőség nélkül is megvásárolnám, ha egy áruház polcáról kellene levenni, akkor is fogyasztanám, mert tudom, hogy számomra jó hatással van. 
100 féle termék 20 év alatt, Európában 40-50 termék áll rendelkezésre, mindig bővül és rendelkezik a szükséges engedélyekkel. 

Miért jó nekem ez az üzlet? 



A cégnek a legnépszerűbb terméke a kávé. 
A kávé egy olyan élvezeti cikk, amiről az emberek nem tudnak lemondani, több kutatás szerint a föld 80%-ka kávéfogyasztó.
Azok, akik kipróbálják a dxn kávét, egy idő után nem tudnak lemondani róla, nem azért, mert van benne valami, ami függőséget okoz, hanem mert megtapasztalják a különbséget.
Ugyanis ez a kávé mentes mindenféle mesterséges adalékanyagtól, kávét tartalmaz és van benne egy ganoderma gomba, aminek a legjobb tulajdonsága, hogy megszünteti a gyomorégést. 
Nagyon sok ember, sok kávéfogyasztó küzd ezzel a problémával, hogy ég a gyomra a kávéfogyasztás után, de mivel kávéfüggő még ezért a negatív érzésért is hajlandó kávét fogyasztani. 
Aki kipróbálja a mi kávénkat, azt fogja tapasztalni, hogy ez a probléma megszűnik. 
Néhány doboz kávé után, ha hagyományos kávét fogyaszt, érezni fogja a kettő közti különbséget, érezni fogja a hagyományos kávéban a mesterséges adalékanyagokat. 

A DXN fő alkotóeleme a Ganoderma. 

Ismert és elismert gyógygomba, amit sikerült ipari körülmények között termelni és így elterjedt. 
A Ganodermának nagyon sok fajtája van és nem mindegy, hogy melyiket fogyasztjuk.
Dato' dr. Lim Siow Jin a DXN alapítójának előadásából megtudhatod, miért választják oly sokan a DXN-t és termékeit. 
A DXN alapítójának 21 év tapasztalata, kutatása és a ganodermába vetett hite igazolja a sikerét. 
Az előadást ide kattintva tudod megnézni: 

A cég háttere 

2013-ban volt a DXN 20. születésnapja. 5 millió törzsvásárló, a direkt értékesítő vállalatok 25. helyét érte el. Ez is bizonyítja a stabilitást, folyamatosan növekszik. 
A lista itt megnézhető: 

A cégnél nagyon fontos a visszaosztás a piacra, a bevételeit visszaforgatja az üzletbe. Idén a DXN egy európai gyárat épít Bulgáriában, majd ezt követően Olaszországban. Ebből is látszik, hogy nem pár évre tervez, hanem generációkra. 
Stabil háttér áll a cég mögött, a DXN nem egy marketing vállalat.
A gomba termesztésétől, feldolgozásától, egészen az értékesítésig a teljes folyamatot saját maga végzi. 

Gyógygombás termékek rendeléséhez kattints ide! 

Ha csatlakozni szeretnél, kattints ide!