2015. május 26., kedd

Orvosi vélemények: A nőgyógyászati problémák...

9.1. A ganoderma a nőgyógyászati problémák, például a menstruációs görcsök, szédülés, klimax stb. kezelésében is hatékonynak bizonyult.
Dr. Yoshinori Imanishi tanulmánya, Imanishi Nőgyógyászati és Szülészeti Klinika
 
A szerző, szülész-nőgyógyászként olyan nőknek javasolt ganoderma fogyasztást, akik menstruációs görcsöktől, szédüléstől, rendszertelen menstruációtól, klimaxos tünetektől szenvedtek vagy nehezen estek teherbe.
Három esetben tapasztalt pozitív eredményt. Egy 46 éves nő egy hónapig szedett ganodermát, és szédülése, vállfájása megszűnt. Egy terhes nőt mellkasi szorító fájdalmakkal és étvágytalansággal kezelt. Ganoderma fogyasztást követően javult az állapota. Egy több éve házasságban élő nőbeteg, aki a rendszeres próbálkozások ellenére sem tudott teherbe esni, három hónapnyi ganoderma fogyasztás után létrejött a megtermékenyülés.
A ganoderma enyhítheti a gyermekágyi időszak tüneteit, hiszen vérképző, vizelethajtó és méregtelenítő hatással is rendelkezik.



9.2. A ganoderma terhes és vajúdó nők számára egyaránt szükséges.
Amikor egy nő teherbe esik, a szülei talán aggódnak, hogy adhatnak-e neki ganodermát. A várandós anyáknál gyakoriak a hangulatingadozások, különösen az első gyermek esetén. A terhesség alatt a nők mind mentálisan, mind fizikálisan érzékenyek a külső ingerekre. Bár természetes jelenség, ezt a legtöbb nő nehezen tolerálja.
Ebben az időszakban a ganoderma vérképzőként, vizelethajtóként és méregtelenítőként hat, és elősegíti a magzat normális fejlődését. Kanata professzor, Tohoku Egyetem tanára szerint a ganoderma fogyasztása nőknél és férfiaknál is javítja a nemi működést, fokozza a spermiumok aktivitását és szabályozza az ovulációt.

Ganodermát (pecsétviaszgombát) tartalmazó termékeket ide kattintva találod:    

Kedvezményes vásárláshoz legyél törzsvásárló!   
Ide kattintva tudsz regisztrálni!