2015. május 12., kedd

Orvosi vélemények: Ganoderma gomba a rák ellen...

7.1 A ganoderma jelentősen csökkentheti a kemoterápia mellékhatásait emlő-, vastagbél- vagy gyomorrákműtéten átesett pácienseknél. 

Dr. Hiroshi Kawai tanulmánya, Kinki Egyetem
A kísérleti alanyok olyan páciensek voltak, akik műtét után nem megfelelő kezelésben részesültek, valamint olyan betegek, akik a kemoterápia mellékhatásaitól szenvedtek.
Az emlőeltávolítást és kemoterápiát követően a beteg arca szederjessé vált. Két hónapnyi ganoderma fogyasztás a szederjesség megszűnt.
Az egyik beteg felső végtagjai emlőeltávolítást követően lebénultak és feldagadtak. Egy hónapnyi ganoderma fogyasztás után a bénulás jelentős mértékben csökkent.
Néhány beteg gyógynövényekből készült gyógyszerekkel együtt fogyasztott ganodermát tíz nappal a colostomiát (szájadék képzése a vastagbél egy szakaszán) követően. Az éjszakai izzadás megszűnt, étvágyuk javult.
Egyes betegek gyomorrákműtét után étvágytalanná válnak. Napi hat kapszula ganoderma koncentrátum fogyasztása mellett étvágyuk jelentős mértékben javult.
A fenti eredmények figyelembevételével megállapítható, hogy a ganoderma kemoterápia mellett történő fogyasztása hatékony kiegészítő terápia, mivel a mellékhatások jelentősen mérsékelhetők. 7.2. Megakadályozza a rákos áttétek kialakulását, csökkenti a fájdalmat és hosszabb élettartam lehetőségét nyújtja. 

A ganoderma a Polyporaceae gombák családjába tartozik, és fogyasztását hatékony rákkezelési módszerként tartják számon Japánban, Kínában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Oroszországban és Skóciában. Különböző országokban több szakorvos is a legmodernebb tudományos berendezésekkel végzett klinikai teszteket, például: Prof. Ta-cheng, Tajvani Nemzeti Egyetem Orvosi Kollégiuma; Prof. Cheng Hui-hua és Prof. Tung Uic-hi, Taipei Orvostudományi Főiskola; A kísérleti eredmények azt bizonyították, hogy a ganoderma hatékony a rák kezelésében. A kutatási jelentések alapján a ganoderma a következő szempontok alapján bizonyult eredményesnek a rák kezelésében:

- A ganoderma rákkal szembeni hatóanyagai a poliszacharidok és a szerves germánium.
- A hatékonysága az összetevők összeadódó hatásának köszönhető. Külön-külön alkalmazva nem volna elérhetõ a kívánt hatás.
- Javítja az állóképességet, erősíti az immunrendszert és korlátozza a rák szervezeten belüli terjedését.
- A műtétet követően az alábbi rákbetegségben szenvedõ pácienseken segíthet: nyelõcsõrák, gyomorrák, emlõtumor, bél-  és méhdaganat.
- Megszüntetheti a rák által okozott hasi folyadékgyülemet (ascitest), javítja az étvágyat és megkíméli a beteget a rák késői stádiumában tapasztalt fájdalmaktól.
- Együttesen alkalmazható más tumorkezelési módszerekkel, például műtétekkel, sugárkezeléssel vagy kemoterápiával.
 
A legtöbb ember hordoz magában fogszuvasodásra, rövidlátásra vagy rákra való hajlamot, de ezek a betegségek a későbbiekben is kialakulhatnak. Ha el akarjuk kerülni a fogszuvasodást, akkor több kalciumot kell fogyasztanunk, és kerülnünk kell az édességeket. Ha a rövidlátást szeretnénk elkerülni, együnk több A-vitamint, és ne terheljük túl a szemünket. Ha a rákot akarjuk megelőzni, fogyasszunk ganodermát és kiegyensúlyozott étrend szerint táplálkozzunk.


Ganodermát (pecsétviaszgombát) tartalmazó termékeket ide kattintva találod:  

Kedvezményes vásárláshoz legyél törzsvásárló! 
Ide kattintva tudsz regisztrálni!  
http://marticafe.dxn.hu/member_registration_private