2015. április 26., vasárnap

A legjobb rostforrás



A DXN MycoVeggie a legjobb, kizárólag természetes forrásból származó alkotóelemekből összeállított étrend kiegészítő (zöldségek, különböző gombák, spirulina, zöld tea, eperfa levél, ginkgo levél, noni levél, gyógynövények és válogatott fűszerek).

A spirulina, mint a DXN MycoVeggie egyik fő összetevője, a legjobb növényi fehérje forrás 65%-kal, ami minden más természetes ételnél magasabb.
Elképesztő mennyiségű béta karotint, B-12 vitamint és B komplexet, vasat, alapvető nyomelemeket és gamma-linolénsavat tartalmaz. A vitaminokon és ásványi anyagokon túl a spirulina gazdag fitonutriensekben és az egészséget pozitív irányba befolyásoló tápanyagokban. Fontos kiemelni továbbá, hogy a spirulinának van a legmagasabb fehérje tartalma a természetes élelmiszerek között. A fehérjét aminosavak alkotják, az alapvető aminosavakat pedig a szervezet nem tudja előállítani, a táplálékkal kell bevinni. A spirulinában benne van az összes alapvető aminosav.

A másik lényeges összetevőt, a nonit a polinéz törzsi gyógyítók már 2000 éve használják láz, gyulladás, hasmenés, szorulás, állatharapás, rovarcsípés és számos betegség kezelésére. A tradicionális orvoslásban a noni leveleit belsőleg lázcsillapítóként, külsőleg fekélyek kezelésénél és köszvénynél alkalmazzák, de sikeresen használták a magas vagy alacsony vérnyomás, ízületi gyulladás, gyomorfekély és szívbajok esetén is.
Sokrétűsége határtalan, hiszen az említetteken túl zúzott, vágott sebek kezelésére, cukorbetegség, fülfertőzések, szemproblémák kezelésére, neurológiai problémák megoldására, tüdőgyulladás kezelésére, reumás panaszok megoldására, csonttörések kezelésére, illetőleg számos más betegség gyógyítására alkalmazzák.

A DXN MycoVeggie alacsony zsírtartalmú, cukor- és koleszterinmentes, gazdag oldható és oldhatatlan rostban egyaránt, valamint C vitaminban, kalciumban és vasban. Elősegíti a test méregtelenítését az emésztőcsatorna gyengéd megtisztításával és a salakanyag bélrendszerből történő kiürítésének elősegítésével. Fogyókúra idején étkezések helyett is fogyasztható.
A DXN MycoVeggie a legjobb rostforrás, amely egészséges emésztőrendszert biztosít. 

Online termékrendeléshez kattints ide! 
 
Kedvezményes vásárlási lehetőséghez töltsd ki a törzsvásárlói regisztrációt, így akár 20-25%-kal olcsóbban jutsz hozzá a termékekhez! 
Kattints ide!