2016. március 5., szombat

Miért érdemes a DXN kávét választani?

Úgy gondolom, hogy érdemes megosztanom, hogy a DXN kávé mitől más, mivel sokan a hagyományos kávéval vetik össze. Ez persze érthető is, hiszen ez is kávéból van, ám mégsem szerencsés, mert több dolog miatt is különbözik ez a kávé, a „hagyományostól."
A Brazíliából származó kiváló minőségű Arabica kávéhoz ganoderma kivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

Tapasztalatok szerint: 

- A ganoderma tartalom segít a méregtelenítésben, a vérerek karbantartásában így a vérnyomás szabályozásában, ezért magas vérnyomásúak is fogyaszthatják, 
- optimalizálja a szervezet működését, 
- javítja az emésztést,
- a koffeinnel szemben a ganoderma hatása nem impulzusszerű és utána gyorsan elmúló, hanem hosszan tartó frissességet biztosít, így gyakran 2-3 kávét is kivált a fogyasztása, 

- nem savasít, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Ha szeretnéd megtapasztalni a valós hatását ne fogyassz mellette más kávét! 

Mindez mennyibe kerül?  
Ami az árát illeti, egy dobozban 20 tasak található, amiből akár 40-50 adag kávé is készíthető (ízléstől függően), így egy adag nem kerül többe, mintha márkásabb hagyományos 3 az 1-ben kávét vásárolnánk és ráadásul minden tasakban van egy kapszulányi ganoderma gomba is. 

Kóstold meg és érezd a különbséget!


Ha igénybe vennéd a kedvezményes vásárlási lehetőséget is, kattints a törzsvásárlói regisztrációra és töltsd ki az online űrlapot!