2015. november 27., péntek

Az MLM üzlet előnyei

MINDENKI VÉGEZHETI 
- nincs szükség tapasztalatra, képzettségre, ajánlókra vagy iskolai végzettségre,
- nincs korhoz kötve, ugyanúgy végezheti a nyugdíjas, mint a tizenéves,
- nincs szükség kereskedői gyakorlatra. 


KORLÁTLAN LEHETŐSÉG 
Egy valódi MLM-üzletben az elérhető jövedelemnek nincs felső határa. Az egyetlen korlátozó tényező az ember kishitűsége és saját képzeletvilága.

 
KIS KOCKÁZAT 
Egy üzlet beindításához pénzre van szükség. 
Az üzlethelyiségre, árukészletre, raktárra, rezsiköltségre, szállításra, stb, akár több 100.000.- Ft. Egy MLM üzletben ezzel szemben nincs nagy kockázat, hiszen az az összeg, amely a munkavégzés feltétele, minimális és csak akkor kell kifizetnie, ha úgy dönt, hogy élni akar ezzel az üzleti lehetőséggel. 
Az ÜZLET elindításához nincs szükség nagyobb anyagi beruházásra. Amire szükség van az az idő. 

A DXN-nél csak 5000,-Ft + 1 db termék! 

SZABAD IDŐBEOSZTÁS 
Az MLM üzlet beindítása és fejlesztése nem okoz szükségképpen drasztikus változást az ön elfoglaltságában. Az Ön élete továbbra is pontosan ugyanúgy folyhat tovább, eltekintve arról a heti néhány órától, amelyet az új vállalkozására szán. 
Az Ön mostani időráfordítása később kivételesen nagy passzív jövedelmet hozhat. 


NINCS FŐNÖK, NINCS ALKALMAZOTT 
Egy MLM üzletben, mint minden más saját vállalkozásnál, csupán önmagának tartozik magyarázattal. 


KÉPZÉS, TANÁCSADÁS ÉS TÁMOGATÁS 
Folyamatos üzletviteli tanácsadás. Szponzori segítség és támogatás vállalkozása minél sikeresebb működtetéséhez. 
Egy MLM üzletben ma már megtalálható a személyes kapcsolattartáson kívül az internet nyújtotta lehetőségek tárháza is. Weboldal, blog, élő web konferenciák, az Interneten keresztül egyre több és fontos információkhoz juthat.

 

A DXN saját webirodát, weboldalt (akár több nyelven), webáruházat, blogot és hasznos oktatási anyagokat biztosít munkatársai számára, teljesen ingyen! 


BIZTONSÁG 
Ma a munkahely biztonsága csak álom. Naponta szűnnek meg biztosnak látszó munkahelyek. 
Egy MLM üzletben, ha Önnek megszűnik a munkahelye, képtelenné válik a munkavégzésre (vagy nyugdíjba vonul) a hálózata továbbra is növekedhet és Ön továbbra is kapja a jutalékot a már kiépített üzleti hálózat után. Ez már sokkal inkább valódi biztonság. 


KERESSEN ANNYIT, AMENNYIT MEGÉRDEMEL 
Ha úgy gondolja, hogy egy vagy két tagot beszervez és hagyja őket dolgozni maga helyett is és kényelmesen hátradőlve várja a befolyó pénzeket, akkor téved. Senki sem ütheti meg a főnyereményt egy vagy két szupersztár üzlettárssal, és ezután nem ülhet karba tett kézzel egy életen át. Az ön jövedelme mindig arányos lesz az erőfeszítéseivel.


EGY CSALÁDI VÁLLALKOZÁS 
Férj, feleség, gyerekek egyaránt közreműködhetnek a munkában. Annak a gondolatnak kell összetartania a vállalkozást, hogy a család egy olyan jövőn munkálkodik, ahol sokkal több idejük lesz egymásra, mint azt valaha is lehetségesnek tartották volna. 


A BIZTOS ÜZLET 
Nem kell senkit azzal hitegetni, hogy mindenki, aki belefog egy MLM-üzletbe, nagy vagyonra fog szert tenni, de arról sincs szó, hogy az ön vállalkozásának bukása esetén anyagi csődbe jut. Eltökéltséggel, kitartással és következetességgel Ön egy nyereséges üzleti vállalkozást fog kiépíteni. Az üzleti növekedésre nem lehet egy pontos időskálát megadni. Nagyon sok tényezőtől függ, de a fent említett három tulajdonság megerősítésével az Ön sikeréhez nem férhet kétség. Két dolog lehetséges: vagy abbahagyja, vagy sikert arat. Ha abbahagyja, semmi sem változik, de ha nem, akkor megvan az esélye, hogy sikerrel járhat. 


NEMZETKÖZI ÜZLETI LEHETŐSÉG 
Az ország határán nem ér véget az ön üzleti lehetősége. Már most több országban lehetősége van hálózata bővítésére. 

A DXN a világban és immár Európa több országában is jelen van lehetővé téve a nemzetközi üzletépítést. 

 
EGYENLŐ ESÉLYEK 
Az MLM üzletben mindenkinek egyenlő esélyei vannak. Ugyanez érvényes a kisebbségekre, a mozgássérült és idős emberekre egyaránt. 


"Ha félsz attól, hogy hibázol, sosem leszel sikeres, mert nem lesz módod tanulni. Nem lesz módod kideríteni, mi működik és mi nem. A tévedések-hírhozók. Azt tudatják velünk, hogy még nem ismerjük eléggé a körülményeket és a ható tényezőket. Minden hiba egyben lehetőség az irányváltásra." 

Richard Marcinko