2017. október 1., vasárnap

Termékrendelési útmutató


1. Látogass el a honlapomon a Termékekhez, itt találsz egy webáruház oldalt. 
2. Nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megrendelni. Majd kattints a KOSÁRBA TESZ gombra.
3. Állítsd be, hogy hány darabot szeretnél vásárolni! Ha 1 darabnál többet, írd át a számot a kívánt mennyiségre, majd kattints a MÓDOSÍT gombra. 
4. A kosár tartalma mindig felül jelenik meg, ezért ahhoz, hogy tovább folytasd a vásárlást, csak lefelé kell görgetned az oldalt.
5. Ha minden terméket kiválasztottál, kattints a MEGRENDELEM gombra. 

Kedvezmények:
- Ha megrendeléseddel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöd, akkor jogosult vagy a törzsvásárlói árra. A Tagsági regisztráció díja egyszeri 5.000 Ft + egy termék. Regisztrálnod akkor érdemes, ha hosszú távon szeretnéd vásárolni a termékeket és ezért élni akarsz az alacsonyabb törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy, ha élni szeretnél az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel! 
- Ha még várnál ezzel, akkor is érdemes feliratkozni a hírlevélre (a beugró feliratkozó ablakba még az első megnyitáskor!), mert a feliratkozás után kapott elektronikus bonnal, egyszeri 1000Ft kedvezményt kapsz vásárlásod értékéből, melyet a fogyasztói árból vonnak le.

Fontos figyelmeztetés: ez a kedvezmény, csak a Budapesti központi irodában, vagy a GLS futárszolgálattal történő kiszállítás esetén érvényesíthető.

Telefonos termékrendelés 
Hívd a 06-30-700-47-61 telefonszámot és add le a megrendelésedet. 
A telefonszám hétfőtől-péntekig 8:30 - 16:00-ig hívható.

Figyelem: minden beszélgetés hangrögzítésre kerül. 
Fontos: minden megrendelés alkalmával a DXN kód azonosításával lehetséges csak a rendelés leadás. 
Legyen szó egyéni vagy csoportos megrendelésről.
Lehetőség adódik ezen a módon leadott rendelések esetében a jutalék levásárlásra is, egy fokozottan ellenőrzött és több pontos beazonosítási folyamat kíséretében. Nagyon fontos, hogyha a törzsvásárló valamelyik - regisztrációkor, vagy az intranetben megadott- adatával kapcsolatosan nem tudja azonosítani magát, akkor nem tudja a jutaléklevásárlást igénybe venni. Ezen szabályok a bónusz jogosulatlan felhasználását védik. 
A rendelésed leadásának végeztével e-mailben megkapod a vásárlásod visszaigazolását.

Déli 12:00 óráig leadott (előre utalás esetén, amennyiben az utalás is ugyanezen időpontig beérkezik) rendeléseket a következő napon teljesítjük, vagyis másnap a megrendelő átveheti a futártól vagy a GLS csomagponton a csomagját.

A megadott telefonszám csak is kizárólag rendelés leadására szolgál, ezért kérjük, más ügyintézéssel kapcsolatosan a központi iroda munkatársai menüpontban megadott elérhetőségeket használjátok.

Fizetési módok: 
- előre utalással 
- utánvéttel
- online bankkártyás fizetéssel 
- vagy készpénzzel, személyesen a központi irodában.

Szállítási módok: 

Előre utalással fizetett megrendelések esetén 30.000 Ft érték felett nincs szállítási díj, függetlenül attól, hogy a megrendelés engedményes vagy engedmény igénybe vétele nélküli. 
A 12: 00 óráig bankszámlánkon jóváírt összegű megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja. 

Utánvéttel megrendelt termékek esetén 40.000 Ft felett nincs szállítási díj, függetlenül attól, hogy a megrendelés engedményes vagy engedmény igénybe vétele nélküli. 
A 12: 00 óráig leadott megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.

A fenti kedvezményes lehetőség csomagonként értendő, egy csomagban több személy megrendelése is leadható, ez esetben az együttes megrendelés végösszegének kell elérnie a fenti értékhatárokat.

Amennyiben a megrendelés értéke nem éri el az ingyenes kiszállítás mértékét: 
Előre utalásos fizetésnél: 
0 - 5 kg-ig bruttó 1.000 Ft
5 - 10 kg-ig bruttó 1.200 Ft 
10 - 20 kg-ig bruttó 1.500 Ft
20 - 40 kg-ig bruttó 1.900 Ft

Utánvétes fizetés esetén:
0 - 5 kg-ig bruttó 1.900 Ft 
5 - 10 kg-ig bruttó 2.300 Ft
10 - 20 kg-ig bruttó 2.500 Ft 
20 - 40 kg-ig bruttó 2.700 Ft
A megrendelésről e-mailben értesítést kapsz! 

GLS CsomagPont 
Amennyiben a csomagodat csomagpontban kívánod átvenni: 
- akár az előre utalást, akár az utánvétes opciót választod,
- lehet a csomagod 0- 40 kg súlyú (a GLS csomagolási méreteinek betartásával) 

Egységesen 1.100.- forintba kerül a GLS csomagpontba szállítás.
Mint minden rendelési lehetőségnél, vannak ingyenes küldési értékhatárok:
Egy számlán kiállított, egy megrendelés esetében 30.000.- forint felett. 
A csoportos megrendeléseknél (azaz egy címre, több törzsvásárló termékrendelésének egybecsomagolása esetén) 60.000 Ft felett küldjük ingyen a csomagokat.

A rendelésed online vagy telefonos megrendelésed alkalmával ki tudod választani a Magyarországon működő több mint 550 csomagpont közül, hogy melyikben szeretnéd átvenni a csomagodat.
Fizethetsz előre is, átutalással, vagy a csomagpontban utánvétellel is.

A csomagpontokról előzetesen is tájékozódhatsz az alábbi címen:  

A GLS csomagpontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük még ennél is hosszabb nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére.

GLS Hungary tájékoztatása a CsomagPontba szállításról: 
A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS csomagpontba.
Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód.

http://marticafe.dxn.hu/termekek