2015. június 16., kedd

Orvosi vélemények: A Ganoderma használati útmutatója...

GANODERMA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 


I. ADAGOLÁSI ÚTMUTATÓ 
1. Az egészség megőrzésére: kezdeti időszak (első tizenöt nap), vegyünk be egy kapszulát reggel és egyet lefekvés előtt. A tizenötödik napot követően napi egy kapszula elég (alkalmanként egy kapszula).
2. A reumás, légcsőhuruttal vagy fájdalommal küszködő páciens naponta kétszer, reggeli és vacsora előtt szedje, amíg a tünetek meg nem szűnnek. Ezt követően elég a napi egy kapszula. Fájdalom esetén bármikor szedhető (alkalmanként egy kapszula).
3. A hepatitises, tumoros, cukorbeteg páciensek naponta több mint három alkalommal szedjék, alkalmanként 1-2 kapszulát. Ha szükséges, az 1-2 kapszula napi 4-5 alkalommal is szedhető. 

II. HATÁSOK 
1. A tünetek megszűnnek.
2. Energikusabbnak érzi magát.
3. Javul az étvágya, a testsúlya stabilizálódik.
4. Mélyebben és jobban alszik. Az alvással töltött órák száma csökken, de frissebben fog ébredni.
5. Eredményesebbé válik a székletürítés.
6. „Az ellenhatások”: (kínai gyógyászati kifejezés: a tünetek romlanak, mielőtt javulni kezdenek, mert először a betegség kiváltó oka szűnik meg.) A ganoderma szedésének megkezdésétől számított harmadik napot követően egyes esetekben enyhe ellenhatások tapasztalhatók. Ez nem mellékhatás, a szedést folytatni kell. Ez csak a hatékonyságot igazolja, az ellenhatások egyénenként eltérőek lehetnek. Nem mindenki tapasztal ellenhatást, mivel ez a szervezetben felgyűlt méreganyagok mennyiségétől függ.
Általánosan elmondható, hogy akinek túlérzékeny a szervezete, vagy nagy mennyiségben szed gyógyszereket, könnyen tapasztalhat ilyen tüneteket. Esetenként előfordulhat csalánkiütés az arcon vagy más bőrfelületen, akár a szájban is. Szintén tapasztalható ödéma, hasmenés, gyomorfájdalom, láz, fülzúgás, vérnyomás-ingadozás és fokozódó váladéktermelés. Ezek nem mellékhatások. Aggodalomra semmi ok, folytassa a szedést, a tünetek enyhülni fognak és hamarosan megszűnnek.
A gyógynövényalapú orvosságok vagy táplálkozási terápiák alkalmazásából eredő egyes jelenségeket a szerek mellékhatásának tartják. Valójában azonban, amikor ezek a tünetek jelentkeznek, a beteg fokozatosan meg fog gyógyulni. 

ELLENHATÁSÚ REAKCIÓ – ÁTALAKULÁS POZITÍV REAKCIÓVÁ
Amikor egy savas állapotú test lúgossá válik, a méreganyagok távoznak a szervezetből. Ez abban a pillanatban különböző hatású reakciókat válthat ki, jellemzően 3-10 napon belül. A tünetek személyenként változnak, van, akinél csak enyhék, míg a másik betegnél egész súlyosak is lehetnek. Amikor a tünetek megszűnnek, a páciens energikusabbá válik.

Ha a szervezet szövetei elsavasodtak, megnő a betegségek kialakulásának esélye.
Ha a reakció súlyos, a következőtünetek jelenhetnek meg:
a. Elsavasodás (acidosis)
1. Aluszékonyság.
2. Szomjúság, szájszárazság.
3. Éjszakai vizelés, gázképződés a belekben.

A következő betegségek esetén az alábbi reakciók csak rövid időtartamra jelentkezhetnek:
a. magas vérnyomás: fejünket nehéznek érezhetjük 1-2 héten keresztül.
b. vérszegénység (főleg nőknél tapasztalható orrvérzés).
c. gyomorbántalmak: mellkasi forróság, rossz étvágy.
d. gyomorfekély
e. hasmenés.
f.  májbetegség: csuklás, hányás.
g. májzsugorodás: véres széklet.
h. vesebetegség: hirtelen lezuhanhat a fehérjeszint, enyhe ödéma az arcon.
i.  cukorbetegség: vércukorszint emelkedhet, enyhe ödéma alakul ki a végtagokon.
j.  aranyér: esetenként vérzés tapasztalható.

AZ „ELLENHATÁSÚ” REAKCIÓ ELŐFORDULÁSA
1. Tízből kilenc beteg tapasztalhat ilyen reakciót.
2. Azok a betegek, akik ezt tapasztalják, gyorsabb eredményekre számíthatnak. Ha nem tapasztalnak ilyet, akkor a szervezetük lassabban reagál.
3. Az enyhe reakciók 2-5 napig, a komolyabbak 7-30 napig tarthatnak.
4. Ha a reakció súlyos, csökkentsük a dózist, vagy keressük fel orvosunkat, hogy megszüntesse a tünetet, azután folytassuk a szedést addig, amíg a reakció el nem múlik.
5. Néhányan a ganoderma kezelés megkezdését követően 3-10 nap múlva tapasztalják a reakciót. Egyes esetekben a reakció 2-3 hónap múlva jelentkezik. A reakció nem csak egyszeri jelenség, kivéve azt az esetet, ha a beteg már teljesen meggyógyult.

Néhány esetben a ganoderma fogyasztás nem jár semmilyen hatással:
Általában egy doboz elfogyasztása után már érezhetők a hatások, azonban előfordulhat, hogy néhányan nem tapasztalnak semmilyen hatást. Az okok az alábbiak lehetnek:
a. Nem a megfelelő időben fogyasztja, vagy nem tartja be a javasolt adagolást.
b. Abbahagyja a szedést, amikor az „ellenhatású reakciók” megjelennek.
c. A betegség túl régóta tart, vagy túl sok gyógyszert szed. A szervezetben felgyülemlett méreganyagok nem távolíthatók el teljesen.
d. A betegség súlyossága hullámzik a kezelés megkezdése óta. A betegek elveszítik bizalmukat, ezért abbahagyják a szedését. Ha a betegség nem múlt el teljesen, előfordulhat ingadozás, de a fájdalom apránként enyhülhet. Ez esetben is folytatni kell a szedést.

FONTOS: A fenti tanulmány tartalmát különböző országokban végzett kutatási tanulmányokra alapoztuk. Ezek a kutatási eredmények alátámasztják azt a tényt, hogy a ganoderma az egészséges táplálkozás hasznos kiegészítője.

Ganodermát (pecsétviaszgombát) tartalmazó termékeket ide kattintva találod: 
http://marticafe.dxn.hu/termekek   

Kedvezményes vásárláshoz legyél törzsvásárló!     
Ide kattintva tudsz regisztrálni!