2015. január 30., péntek

Dynamic Start Program - Áttekintés

- Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. 
- A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető. 

- A DSP bónusz elosztása a következők alapján történik:

1. szint – SV érték 60% -a (közvetlen szponzornak jár)
2. szint – SV érték 10%-a 
3. szint – SV érték 5%- a
4.szint – SV érték 5%-a

Felhívjuk figyelmét, hogy ezek a „SZINTEK” nem azonosak a normál Marketing tervben leírt kompressziós szintekkel.  

Az új regisztrált tag közvetlen szponzora megkapja a DSP csomag SV értékének 60%-át, amennyiben teljesíti a havi 100 PPV-t. Azaz ameddig a szponzor minden hónapban teljesíti a 100 PPV-t, akkor csak idő kérdése (attól függ, hogy fenntartja a havi 100 PPV-t), hogy mikor kapja meg az SV érték 60 %-át. Mivel ez a 60 % SV hetente kerül kiszámításra, amikor a rendszer érzékeli, hogy a szponzor teljesítette a havi 100 PPV-t, az azt követő héten megkapja a 60 % SV értéket DSP bónuszként. Amennyiben a szponzor a hónap végéig nem teljesíti a 100 PPV-t, akkor a 60 % SV (azaz 1. szintű DSP bónusz) el fog veszni.  

A hónap végén a rendszer megkeresi függőlegesen a felső vonalban a közvetlen szponzor felett a legközelebbi 3 tagot, akik szintén teljesítették a havi 100 PPV-t és jogosultak a 10%,5% illetve 5% -os DSP jutalékra. Azok a tagok, akik nem veszik meg a 100 PPV-t, azok nem jogosultak DSP bónuszra.

Az új DSP csomaggal regisztrált tag jogosult lesz:
1. a DSP csomag PV pontjaira (beleszámít a bónusz jogosultsághoz szükséges havi 100 PPV értékbe a normál Marketing terv alapján)

2. Kedvezményes keretösszeg (meghatározottak szerint), melyet bizonyos érvényességi határideig tud felhasználni (meghatározottak szerint). 

Hogy egy szponzor 1. szintű DSP bónuszt kaphasson alsóvonala után, ahhoz ezt a jogosultsági időszakban kell értékesítenie. 

Már regisztrált tagoknak (818-as kóddal rendelkezők is) a DSP csomag bevezetésétől számítva 12 hét áll rendelkezésükre, hogy DSP csomagokat értékesítsenek. 

Az új tagoknak a belépésüktől számítva áll 12 hét rendelkezésükre, hogy DSP csomagot értékesítsenek. 

Megjegyzés: A „Speciális Promóciós Időszak” keretében az első szintű (DSP) bónusz a bevezetésétől számítva (2014. december 1-től) 3 hónapig az SV érték 70%-a lesz. Emellett a kedvezményes keretösszeg felhasználhatósági ideje 10 év lesz bármely DSP csomag vásárlása esetében. 

A további részleteket az alábbi linkre kattintva tudja elolvasni.