2013. április 16., kedd

Támogasd Te is szervezeted védekező rendszerét

Tavaszi  nátha – Jó lenne elkerülni?

Mindenki szeretné megfázás nélkül átvészelni a változékony tavaszi időszakot.

Csöpög az orrod, kapar a torkod, fájnak a végtagjaid? Egy náthás fertőzés nem olyan komoly betegség, de mindenkit napokra levesz a lábáról. Csökken a teljesítőképességünk, legyengül a szervezet védekező rendszere. Sajnos egy sima megfázásból még súlyos betegség is lehet.
 

A szervezet védőpajzsa a vitaminok és ásványi anyagok.
A megfelelő táplálkozás védőpajzsként szolgálhat a kórokozókkal szemben. A friss gyümölcs és zöldség vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, melyekre nagy szüksége van a védekező rendszerünknek. Segítenek leküzdeni a vírusokat és a baktériumokat. 
Igyunk elegendő folyadékot (ásványvizet, gyógyteát, gyümölcslét), hogy a torok, az orr és a szem nyálkahártyája mindig nedves legyen.
Akinek erős és egészséges az immunrendszere, az könnyedén megbirkózik a kórokozókkal, anélkül, hogy bármilyen tünet is jelentkezne. Tehát érdemes erősíteni a védekező rendszerünket, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A megelőzés mindig jobb mint a gyógyítás!
A megelőzés mindenkire vonatkozik, mivel senki sem egészséges 100%-ig.

A DXN termékek erősítik az immunrendszer hatékonyságát és segítenek a nátha leküzdésében!  

Reishi Gano (RG),  Ganocelium (GL) kapszula: 
100%-os Ganoderma gomba kivonat, melyben több mint 200 alkotóelem található.
A ganoderma gomba (pecsétviasz gomba) vitamin- és ásványi anyagokban gazdag gyógynövény. Javítja az állóképességet, az immunrendszer hatékonyságát, fokozza a szervezet öngyógyító képességét. Segíti az emésztés, serkenti a vérkeringést, az idegrendszer működését, eltávolítja a méreganyagokat a szövetekből. 

Spirulina tabletta: kék-zöld alga
Gazdag fehérjében, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, vitamin és ásványi anyagokban és más szükséges tápanyagokban, amelyekre a testünknek szüksége van. Erősíti az immunrendszert és legyőzi a vírusfertőzéseket, javítja az emésztést, elősegíti a méregtelenítést. 

Zhi Mint Plus: mentolos cukorka
A Zhi Mint Plus ganoderma és menta kivonatot tartalmaz. A menta enyhíti a torokirritációt, a ganoderma erősíti az immunrendszert, ezáltal közvetlen hatással van a szájfertőzések megelőzésére. Megszünteti a köhögést, feloldja a váladékot és felfrissülést ad a toroknak. 

Spica Tea:
Öt különböző értékes gyógynövény keverékéből áll.
Csökkenti a testhőmérsékletet, fellazítja a lerakódott váladékot, könnyíti az emésztést, eltávolítja a mérgező anyagokat és nyugtatja a légző rendszert, karbantartja a májat és annak méregtelenítő funkcióját.

Sokan váltak egészségesebbé a DXN termékek fogyasztása révén, próbáld ki Te is!