2013. március 23., szombat

Szépségápolás


Tisztítás szappannal 
Vizes arcbőrre vigyél fel Ganozhi szappant, habosítsd fel, masszírozd be a bőrödbe. (ahogy megtanultuk nyak és dekoltázs is!) Addig masszírozd amíg a szappan teljesen beszívódik a bőrödbe, (akkor jó, ha már ragad) és 5 - 10 percig hagyd rajta. A hatóidő után mosd meg az arcodat, majd tedd fel az alábbi maszkok egyikét, majd moss ismét arcot, és végezd el a DXN-es arckrém családok egyikével a tisztítás, tonizálás, hidratálás megtanult folyamatát. 

Arctisztítás arcmaszkkal 1. (sima kávés)
  - 1 teáskanál 3 in 1 kávé (ha zsíros bőröd), vagy Cocozhit (ha kevert vagy száraz)
  - cukor peeling hatású: azaz bőrradírként működik
  - a növényi tejszín táplálja a bőrt
  - a ganodermát pedig ismerjük :-)
Nedves kézzel tedd fel az arcodra, nyakadra a kávét, masszírozd be a bőrödbe, a megtanult módon. A masszírozáshoz tovább nedvesítheted a kezed. Addig masszírozd ezzel az arcod, nyakad, amíg a kávé, és a cukor teljesen be nem szívódik az arcodba. Egy barna színű maszk lesz a végeredmény. Hagyd ezt magadon 15 - 20 percig. Hetente, kéthetente használhatod. 

Arcmaszk 2. („gombás" maszk) 
  - 1 teáskanál Reishi Mushroom por (vagy 2 db RG kapszula)
  - 2 db összetört Spirulina
  - 1 teáskanál 2 in 1
  - 2 teáskanál Morinzhi
Ezeket keverd össze, kenhető állagúvá, (ha sűrű marad tégy hozzá még Morinzhit) nedvesítsd be az arcodat, majd vidd fel rá, és hagyd rajta 20 -30 percig. (teljesen megköt az arcon) Hetente, 2 hetente ismételd! 

Arcmaszk  3. („spirulinás maszk") 
  - 4 db összetört Spirulina
  - 2 teáskanál Morinzhi
Ezeket keverd össze, kenhető állagúvá, (ha sűrű marad tégy hozzá még Morinzhit)nedvesítsd be az arcodat, majd vidd fel rá, és hagyd rajta 20 -30 percig. (teljesen megköt az arcon) Hetente, 2 hetente ismételd! A hatás frenetikus lesz. Fél óra elteltével csodálhatod arcbőröd ragyogását és üdeségét.
Nemcsak a nők arcbőrét simítja ki, urak is bátran használhatják. 

Próbáljátok ki Ti is!