2015. március 29., vasárnap

A hagyományos kávé helyett.....

Miért érdemes a DXN kávét választani? 


Úgy gondolom, érdemes megosztanom, hogy a DXN kávé mitől más, mivel sokan a hagyományos kávéval vetik össze. Ez persze érthető is, hiszen ez is kávéból van, ám mégsem szerencsés, mert több dolog miatt is különbözik a ganodermás kávé, a „hagyományostól." 
A Brazíliából származó kiváló minőségű Arabica kávéhoz ganoderma kivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

Tapasztalatok szerint:
  • A ganoderma tartalom segít a méregtelenítésben, a vérerek karbantartásában így a vérnyomás szabályozásában, ezért magas vérnyomásúak is fogyaszthatják. 
  • Optimalizálja a szervezet működését. 
  • Javítja az emésztést.  
  • A koffeinnel szemben a ganoderma hatása nem impulzusszerű és utána gyorsan elmúló, hanem hosszan tartó frissességet biztosít, így gyakran 2-3 kávét is kivált a fogyasztása! 
  • Nem savasít, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Ha szeretnéd megtapasztalni a valós hatását ne fogyasz mellette más kávét!

Mindez mennyibe kerül? 

Ami az árát illeti, egy dobozban 20 tasak található amiből akár 40-60 adag kávé is készíthető (ízléstől függően), így egy adag nem kerül többe, mintha hagyományos 3 az 1-ben kávét vásárolnánk és ráadásul minden tasakban van egy kapszulányi ganoderma gomba is.

Kóstold meg és érezd a különbséget!

Termékválasztékhoz kattints ide:

Törzsvásárlói regisztrációhoz ide: