2014. november 29., szombat

Új termékrendelési lehetőségek

Nálad a pont! 

Újítások a rendelés menetében, hogy az eddigieknél is gyorsabban, és kényelmesebben eljusson hozzád a kedvenc DXN terméked.  

Telefonos termékrendelés  

2014. december 2-ával elindítjuk a telefonos rendelésfelvételünket.  
Hívd a 061-677-7201 telefonszámot és add le a megrendelésedet.  
A telefonszám hétfőtől-péntekig 8:30 - 16:00-ig hívható.

Figyelem: minden beszélgetés hangrögzítésre kerül.
Fontos: minden megrendelés alkalmával a DXN kód azonosításával lehetséges csak a rendelés leadás. Legyen szó egyéni vagy csoportos megrendelésről. 

Lehetőség adódik ezen a módon leadott rendelések esetében a jutalék levásárlásra is, egy fokozottan ellenőrzött és több pontos beazonosítási folyamat kíséretében. Nagyon fontos, hogyha a törzsvásárló valamelyik - regisztrációkor, vagy az intranetben megadott- adatával kapcsolatosan nem tudja azonosítani magát, akkor nem tudja a jutaléklevásárlást igénybe venni. Ezen szabályok a bónusz jogosulatlan felhasználását védik.  

A rendelésed leadásának végeztével emailben megkapod a vásárlásod visszaigazolását.  
Déli 12:00 óráig leadott (előre utalás esetén, amennyiben az utalás is ugyanezen időpontig beérkezik) rendeléseket a következő napon teljesítjük, vagyis másnap a megrendelő átveheti a futártól vagy a GLS csomagponton a csomagját. 

A megadott telefonszám csak is kizárólag rendelés leadására szolgál, ezért kérjük, más ügyintézéssel kapcsolatosan a központi iroda munkatársai menüpontban megadott elérhetőségeket használjátok.  

GLS CsomagPont  

2014.12.02-től (kedd) pedig rendelkezésetekre áll a GLS csomagpont szolgáltatása is. 
Amennyiben a csomagodat csomagpontban kívánod átvenni: 
- akár az előre utalást, akár az utánvétes opciót választod, 
- lehet a csomagod 0- 40 kg súlyú (a GLS csomagolási méreteinek betartásával) 

Egységesen 1.100.- forintba kerül a GLS csomagpontba szállítás.  

Mint minden rendelési lehetőségnél, vannak ingyenes küldési értékhatárok:  
Egy számlán kiállított, egy megrendelés esetében 30.000.- forint felett. 
A csoportos megrendeléseknél (azaz egy címre, több törzsvásárló termékrendelésének egybecsomagolása esetén) 60.000 Ft felett küldjük ingyen a csomagokat. 

A rendelésed online vagy telefonos megrendelésed alkalmával ki tudod választani a Magyarországon működő több mint 550 csomagpont közül, hogy melyikben szeretnéd átvenni a csomagodat. Fizethetsz előre is, átutalással, vagy a csomagpontban utánvétellel is.  

A csomagpontokról előzetesen is tájékozódhatsz az alábbi címen:  

A GLS csomagpontok többségében 10.00 és 20.00 óra között vannak nyitva, de sok közülük még ennél is hosszabb nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére.  

GLS Hungary tájékoztatása a CsomagPontba szállításról:  
A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet arról, hogy a csomagja megérkezett a GLS csomagpontba. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét. Amennyiben a címzett nem veszi át a csomagot, az érkezéstől számított 3. munkanapon e-mailben emlékeztetőt kap. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód. 

Online bankkártyás fizetés minden webáruházunkban  

Ezzel egyidejűleg pedig nem csak a mobilra optimalizált mdxn.hu oldalon érhető el az online bankkártyás fizetés, hanem minden online vásárlás alkalmával.  

Bízunk abban, hogy szolgáltatásaink bővítésével, mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb és leggyorsabb rendelési és csomagküldési lehetőséget.

gls_tblzat_540